Navn *
 Email *
 Hjemmeside
 Tekst *
* Obligatorisk

Antispam measures
Skriv venligst bogstav og tal kombinationen i feltet.
captcha

(10)
>
(10)
Thu, 1 January 1970 00:00:00 +0000
url (9)
Thu, 1 January 1970 00:00:00 +0000
url (8) Tomasz Szoc
Thu, 17 September 2015 13:31:51 +0000
url  email

Hej


Først et ønske herfra om en god og velkørende efterårs sæson til jer alle derude!


Dernæst tænker jeg, at det er i disse uger at foreningens udflugter for næste år skal planlægges?

Derfor sender jeg denne stående invitation til et lægge vejen forbi til et besøg hos Skandinaviens største og fungerende samling af Østblokkens militære teknologi- Panzermuseum East.

Vi har rammerne og kan agere som en destination for én af kalenderårets udflugter.

Også i år er der kommet nye udstillinger og endnu flere panser- og specialkøretøjer, udstyr og uniformer, for at vise udviklingen i Østblokkens militærteknologi op igennem den kolde krig.

Flere udstillings haller, stor cafe/butik, rundvisninger og kørsel med besøgende er også blandt nogle de nye tiltag her.
Vores udgangspunktet er som altid den alsidige (militær)historie formidling - iblandet interktive og sjove, naturbaserede oplevelser for alle aldre.

Så det kunne jo vise sig at være interessant for medlemmer der efterlyser nye attraktioner i Slagelse regionen? Der kan altid medbringes picnic, afholdes årsmøder, ellers kan museet fungere som et samlingspunkt for et klubtræf. Vi har rigtig gode erfaringer med den slags events.

Her i museet er der tradition for 5-6 større arrangementer i løbet af åbningssæsonen (1.Maj-1.Nov.) Og September er ingen undtagelse.

I weekenden d.19 - 20.September 2015 afholdes således for første gang "Panzermuseets Friluftsmarked". Det er en værdig arvtager til Kongskilde Friluftsgårds 30 årige concept, med over 50 handels- og oplevelsesboder med Økologi, Håndværk, Naturprodukter, Vikingemarked, og meget, meget mere.

I museets gårdsplads afvikles samtidigt et Stumpemarked, hvor alskens militaria, gamle loppeartikler og stumper til alt klassisk&kørende kan findes. I skal i denne sammenhæng være velkomne til at deltage med en klubstand m.v.
Hvis det skulle have interesse, så kom en tur forbi os til en kop kaffe og en snak om mulighederne. Eller bare ring til Allan på 20 25 90 48 eller mig, Tomasz på 51 50 35 07.Mere uddybende info finder I her:

www.facebook.com/panzermuseumeast

www.panzermuseumeast.dkJeg ser frem til at høre fra jer.


De Bedste Hilsner

Tomasz Dawid Szoc


(7) Bente O Nielsen
Mon, 5 January 2015 09:27:31 +0000
email

Hej. Jeg vil høre om der evt. er nogen der skulle være intra i at give min søn en fed oplevelse. Han skal konfirmeres d 1 maj 2016, og han skal da hentes i en ordenlig fed bil., som de andre to af mine drenge også blev. Han kan godt lide store biler. Turen skal gå fra Østerløgum kirke , ved Rødekro til Damgård Mølle. Er der ingen der har tid, lyst eller anden grund,kender I så evt. andre der kunne hjælpe. ?? Tak VH Bente

(6) Brian
Fri, 18 April 2014 19:17:54 +0000
email

Hej Moonlighters.

Jeg har længe gået og kigget efter en amerikanerbil men må indse jeg ikke kan nå at få min drøm opfyldt inden datteren skal konfirmeres d. 4 maj
så jeg vil høre om der er en i klubben der har lyst til at køre min datter fra kirken???....( mod betaling selvfølgelig )....Jeg håber at høre fra en af jer som har mod på det...

Mvh. Brian.

>